SR EN ISO 22000:2019, Sisteme de management al siguranței alimentelor. Cerințe pentru orice organizație din lanțul alimentar

Standardul SR EN ISO 22000:2019, Sisteme de management al siguranței alimentelor. Cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar, a fost elaborat conform structurii cadru ISO (high level structure – HLS). Obiectivul HLS este acela de a îmbunătăţi corelarea între standardele ISO de sisteme de management. Acest document dă posibilitatea unei organizaţii să utilizeze abordarea pe bază de proces împreună cu ciclul PDCA şi gândirea pe bază de risc pentru a corela sau integra abordarea SMSA al său cu sau în cerinţele altor sisteme de management şi standarde conexe.

Acest document constituie principiul esenţial şi cadrul pentru SMSA şi stabileşte cerinţele specifice ale SMSA pentru organizaţii pe tot parcursul lanţului alimentar.

 

Obiectivele cursului:

Cursul urmărește înțelegerea cerințelor acestui standard în contextul noii structuri a standardului şi a modificărilor aduse de ediţia SR EN ISO 22000:2019, Sisteme de management al siguranţei alimentelor. Cerinţe pentru orice organizaţie din lanţul alimentar, precum şi a consecinţelor acestora asupra organizaţiilor care proiectează, dezvoltă, implementează şi menţin sisteme de management al siguranţei alimentelor.

Grup ţintă:

  • personalul organizaţiilor care proiectează, dezvoltă, implementează şi menţin sisteme de management al siguranţei alimentelor – specialişti/responsabili cu SMSA, auditori interni, top management, personal cu responsabilităţi şi autorităţi privind SMSA;
  • personalul organsimelor de certificare a sistemelor de management al siguranţei alimentelor,
  • auditorii sistemelor de management al siguranţei alimentelor,
  • profesionişti în domeniul sistemelor de management al siguranţei alimentelor (consultanţi, experţi tehnici, evaluatori etc.),
  • alte persoane interesate.

 

Tematica abordată în timpul cursului:

  • scurt istoric,
  • noua structură a standardului;
  • cerințe aduse de această ediţie a standardului;
  • modificări față de și corelarea cu ediţia anterioară;
  • aspecte legate de implementarea noilor cerinţe etc.

 

Cursurile în sistem online se pot organiza pentru minimum 6 cursanți.

Avantajele participării la cursurile de formare profesională organizate de ASRO:

1) pentru formare profesională:

  • 5% reducere pentru participarea la al doilea curs din programa ASRO (valabil pentru anul curent și cel anterior);
  • 10% reducere pentru participarea la al treilea curs din programa ASRO (valabil pentru anul curent și cel anterior);
  • 5% reducere pentru 2 persoane înscrise din cadrul aceleiași firme, pentru același curs;
  • 10% reducere pentru minim 3 persoane din cadrul aceleiași firme, pentru același curs.

2) pentru achiziționare standarde:

  • 10% reducere la achiziționarea standardului de bază al cursului, în perioada desfășurării acestuia;
  • 5% reducere pentru achiziționarea, pe perioada desfășurării cursului, a unuia sau a mai multor standarde naționale din domeniul sistemelor de management (familia de standarde ISO 9001, familia ISO 14001, familia ISO 45001).

*reducerile se cumulează doar dacă sunt mixte (pct.1 cu pct.2).

Plata se face în avans prin ordin de plată, transfer bancar sau card.

Înscrierile se fac până la data de 12.07.2021.

Date contact:

E-mail: cursuri@asro.ro

Tel. 0374.999.185; 0769.746.969

Formular înscriere

Date

Jul 15 2021
Expired!

Time

9:00 am - 4:00 pm

Cost

535RON
Category
Formular înscriere
QR Code