Sprijinim implementarea standardelor!

ASRO oferă servicii de consultanță adaptate nevoilor și cerințelor dvs., pentru a putea îmbunătăți procesele și operațiunile companiei și pentru a optimiza resursa organizațională a acesteia.

Expertul nostru vă va permite să evaluați și să gestionați corect sistemele companiei și calitatea serviciilor acesteia, să protejați angajații, să atingeți aspectele de mediu etc. Acesta își îndreaptă atenția către problemele cu care se confruntă organizația, dar și către oportunitățile pe care aceasta le are și către modul în care standardele vă oferă cele mai bune soluții (acestea îmbunătățesc procesele din cadrul companiei, reduc costurile, sporesc calitatea produselor și serviciilor organizației, cresc satisfacția clienților, devin mai competitivi pe piață).

ASRO vine în sprijinul dvs. indiferent dacă doriți consultanță pe sistemele de management sau sfaturi privind standardele și documentația/detaliile aferente.

Serviciile de consultanță ale ASRO:

  1. Consultanță pe sisteme de management:
  • SR EN ISO 9001:2015 – Sisteme de management al calității. Cerințe
  • SR EN ISO 14001:2015 – Sisteme de management de mediu. Cerințe cu ghid de utilizare
  • SR EN ISO 45001:2018 – Sisteme de management al sănătății și securității în muncă. Cerințe și îndrumări pentru utilizare
  • SR EN ISO 50001:2019 – Sisteme de management al energiei. Cerințe și ghid de utilizare

2. Consultanță caiete de sarcini;

3. Consultanță pentru standarde de firmă;

4. Consultanță diversă (ex: drepturi de autor etc.).

Împărtășim cunoștințele și experiența noastră cu dvs. Vă încurajăm să apelați la serviciile noastre de consultanță!

Contactați-ne